Scouts & Gidsen op veilig avontuur in deze Coronatijden

SCOUTING ON HOLD  -  COVID-19

Beste ouders en scouten,

! NIET TE MISSEN !
Ook dit jaar zullen wij opnieuw op de kerstmarkt van Ronse staan met ons onklopbare prijzen!

Om hun buitenlands kamp te steunen, verkopen onze Jins héérlijke wijnen. Hieronder een oplijsting van het assortiment:

Buitengewoon "White Blossom" ~Zuid-Afrika 2019

Blokkeer deze data alvast in jullie agenda en houd onze website en sociale media in de gaten!

Op 7 oktober vinden in de voormiddag drie verschillende activiteiten plaats voor ouders, oud-scouts,... Iedereen is welkom! Vanaf 11u30 kan iedereen op Carrick genieten van stoofvlees á volonté!

Inschrijven voor ons Gilwell-weekend op 12, 13 en 14 oktober kan via: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyxVivtRcIDPbEYdcc6

In oktober gaan we op zoek naar onze scoutsroots tijdens een weekend naar London! Alle ouders, oud-scouts en leiders zijn welkom. Meer informatie voor de inschrijvingen volgt binnenkort!

Onze crowdfunding-actie is gestart! Wij streven naar een bedrag van 4000 euro om al onze leden van fietshelmen te kunnen voorzien!

Op zondagmiddag 20 mei organiseren we een frietjesverkoop op Carrick na afloop van de allerlaatste vergadering van dit jaar ten voordele van ons 100-jarig bestaan in 2019.